Hvad gør man...?

... har en drøm om at skrive en bog, men bare aldrig rigtigt har tid til at sætte sig ned og skrive?

Det har jeg spurgt mig selv om mange gange, og svarene lander i alle retninger. Lige fra at "det nok ikke var meningen" og "du vil det ikke nok" til "det er for sårbart at dele med verden". Hvis du har fulgt med på bloggen her, så ved du også at det var med til at starte Det Lille Skridt, at de her spørgsmål blev ved med at poppe op hos mig.

Jeg var opsat på at finde en vej at nå min drøm, uden at jeg skulle sætte resten af mit liv på pause eller tilmed skulle presse mig selv for at nå dertil. Jeg er stadig ikke nået til at punktet med at få skrevet min bog, men så alligevel har jeg. Sidste år fik jeg oplevelsen af hvordan flow kan føles og hvad der kommer ud af at være i den tilstand.

Det Lille Skridt - nu som ebog blev født på blot én aften og ja selvom jeg synes den trænger til en kærlig opdatering, så er jeg faktisk virkelig stolt af resultatet. Fordi den faktisk blev til noget. Hvis du vidste hvor mange forsøg der var gået forud for denne, ja det er tæt på at være pinligt. Men det er det bare overhovedet ikke. Det var en del af min rejse hen imod at turde dele med verden hvad det er jeg skriver, og som nu, hvor jeg skriver åbenhjertigt på min blog her, kan jeg se hvor langt den rejse har taget mig allerede. 

Når jeg får skrevet min bog, så er jeg ikke længere bange for at du læser den!
Når jeg får skrevet min bog, så er jeg ikke længere panisk-angst for hvad du mon synes om den!
Når jeg får skrevet min bog, så er jeg fyldt med stolthed og glæde over endnu et skridt på min vej!

Hvorfor synes jeg lige jeg skulle dele det her med dig? Jeg kan ikke give dig et klart svar, fordi det bare føles rigtigt og det er ikke altid at sådan et svar helt tilfredsstiller vores rationelle tankegang. Men det er ikke desto mindre der jeg er; fordi det føles rigtigt på den rigtige måde.

Og hvem ved - måske bliver det her skriv starten på en andens magiske rejse...?

Eventyret venter!

Heidi Holm Kristoffersen

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!